En gang Vædderbo Altid Vædderbo…..

Hva` gør vi nu, lille du ?

Min datter var helt derude hvor hun slet slet ikke kunne bunde.

Hun var 15 år og så belastet at hun ikke kunne se meningen med sit liv. Selvmordsforsøg m indtag af piller og ekstrem selvskadende adfærd i form af cutting for bare at fjerne lidt af den smerte hun bar rundt på, var blevet en del af hendes dagligdag.  Læs hele Rikkes historie

Rikke / Cecilies mor

Det var en hjerteknusende beslutning, at skulle anbringe sit barn frivilligt på et opholdsted.

Jeg havde de værste forestillinger og fordomme, om unge der var anbragt på et opholdsted, forestillinger som jeg havde svært ved at identificerer mit barn og os som familie med. Heldigvis har mine erfaringer med Vædderbo gjort mig klogere, for mine fordomme og forestillinger var skabt af synsninger og uvidenhed. Læs hele Sinnes historie

Sinne