Vædderbo Tødsø

Vædderbo Tødsø ligger på Mors, ca. fire kilometer udenfor Nykøbing by. Huset ligger i smukke landlige omgivelser omgivet af 10 tdl. jord.

Huset er ca. 650 m2 fordelt på tre plan. 1. sal er der 4 værelser og en øvelejlighed samt toilet/bad. I stueplan er der 5 værelser, toilet og personaletoilet, stue og køkken, kontor og vagtværelse. I kælderen er der toilet og to baderum, mad depot, værksted og cykelkælder.

Herforuden er der ca. 100 m2 staldbygning, hvor vi har heste.

Vædderbo Ejerslev

Vædderbo Ejerslev ligger på Mors, ca. 15 kilometer udenfor Nykøbing by. Huset ligger i udkanten af Ejerslev by, kun to kilometer fra købmand, skole og hal.

Huset er 402 km2 i tre plan. 1. sal er der 5 værelser og toilet/bad samt en lille opholdsstue. I stueplan er der 2 værelser, et kontor/vagtværelse og en øvelejlighed. Der er en opholdsstue, spisestue, køkken og personaletoilet/bad.
I kælderen er der gildesal, værksted, vaskerum, fyrrum, mad depot og bad/toilet.

Huset har en dejlig stor have, med terrasse og kun 1.5 km. til stranden.

Vædderbo Projektafdeling

Projektafdelingen består af 3 forskellige adresser.

Fjordgade 3

Fjordgade 3 er et hus beliggende i Nykøbing by, hvor der er plads til 3 unge. Huset er 130 m2 fordelt på to plan. I stueplan er der køkken/alrum og stue. På 1. sal findes 4 værelser og toilet og bad.

Huset

Nygade 7A er et hus beliggende i Nykøbing by, hvor der er plads ti 6 unge. Huset er 245 m2 fordelt på to plan. I stueplan er der køkken, stue, mødelokale, kontor/vagtværelse toilet og toilet/bad. På 1. sal er der seks værelser og 2 toilet/bad.

Gården

Nygade 17 består af 6 små lejligheder på ca. 35 m2. Hertil kommer et fælleshus, hvor der er køkken, stue, kontor/vagtværelse og toilet/bad.

Skovhuset – enkeltmandsprojekt

Skovhuset er beliggende i naturskønne omgivelser i Legind Skov. Huset er den gamle skovridderbolig under Højriis Slot. Huset ligger på en stor naturgrund, hvor der er mulighed for forskellige aktiviteter.

Huset er ca. 200 m2 fordelt på to plan. På 1. sal er der 4 værelser og et toilet/bad og i stueplan er der to stuer, toilet og køkken.

Hertil en have, terrasse og bålplads.